Kızılay ile Kan Bağışı Kampanyası
20 Şubat 2019

Kızılay ile Kan Bağışı Kampanyası Başlattık

Kızılay Kan Bağışı Kampanyasından sorumlu Hekimi Dr. Mehmet Selahattin İnce ile günün değerlendirmesi yaptık.

Katılımdan memnuniyet oldukça başarı oldu. Türkiye de günlük kan alınan oran  %49 dur. Bu geçtiğimizde hem ekip hem de kan veren kuruluş olarak oldukça başarılı sayılırız.

Halkın bu konudaki algısına da değinen uzmanımız eskiden kan vermenin ölüm korkusu uyandırdığını bugün bu korkunun yenilmiş olduğunu söylemektedir. 20.02.2018 tarihinde başlattığımız bu kampanyamız için ekip olarak çok uyumlu çalıştık. Hasta yakınları da oldukça ilgiliydi. Sayın İnce Tuzla Devlet Hastanesinin çalışma prensiplerini çok beğendiğini dile getirdi. Hasta yönetimi olarak bizde bu kampanya için gösterdikleri özveri ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.Hastane yönetimimiz ve personelimiz kan bağışı kampanyasında öncü olmuştur.