Tuzla Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Etkinliği
13 Kasım 2019

Hastanemizde Opr.Dr.Ali AYDIN ‘ın uygulamaya başladığı  Tüp Mide Ameliyatı başarılı ile devam etmektedir. Bu kapsamda Ameliyat olan hastalarımıza hastanemizde bir etkinlinlik düzenledik.
        Hastane Başhekimimiz
        Sayın;Uzm.Dr.Selçuk Bozhalil’inde katılım sağladığı etkinlikte hastalarımız ameliyat öncesi ve sonrası yaşantılarını paylaştılar. Ameliyat hazırlığında olan hastalarımız içinde bilgilendirici bir söyleşi gerçekleşti. Bizde hastane yönetimi, operasyon ekibimiz, anestezi ekibimiz , yatan hasta katı servis ekibimiile ilgili görüşlerini bizlerle paylaşan hastalarımızın  görüşlerini ve  temennilerini sizlerle  paylaşalım;

Canan YANARDAĞ (İlk Hastamız)
        -Öncelikle bizlere bu imkanı sağlayan Hastane Başhekimimize doktorumuz Ali AYDIN beye ve tüm ekibe sonsuz teşekkürler, herşeyden önemlisi sağlığıma kavuştum önemli olan da buydu. Minnettarım. 104 kilo ile başladım, beşbuçuk ayın sonunda 67 kilodayım,şeker hastalığım ve tansiyon hastalığım vardı şu anda hiçbir sağlık sorunu yaşamıyorum.

Enise SANCAKLI
        -Yaşam kalitem yükseldi ,ekmeksizde doyulabileceğini ameliyat öncesi diet programı ile öğrendim,şimdi ise herşey yolunda, ameliyat öncesi kilom 107 iken 2. Ay henüz tamamlanmadı 89 kiloyum, hipertansiyonum vardı düzeldi ve aynı anda safra kesesi ameliyatımda tüp mide operasyonum ile birlikte gerçekleşti. Tuzla Devlet Hastanesi yönetimine , doktorumuz ve ekibine sonsuz teşekkürler.

Akın KOÇ
        -Bu ameliyatın bir devlet hastanesi kapsamında yapılmasından dolayı çok mutluyuz bizlere bu imkanı sağlayan Tuzla Devlet Hastanesi Yönetimine ve doktorumuza teşekkürlerimi sunuyorum. Bilinen bir hastalığım tansiyonum ve kolesterol yüksekliğim  vardı ve şu an çok iyi durumdayım birinci ayda 108 kilo ile geldim ,şu anda üçüncü aydayım 86 kiloyum safra kesesi ameliyatımıda aynı anda oldum ve şu anda ,istediğim kıyafetleri giyebiliyorum. Vesile olan herkese teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum.

Ömer Önder ÖZDEMİR
        -Hayatımızı değiştiren ve ameliyat sonrasında da organizasyon yapıp bizleri onurlandıran Sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Selçuk Bozhalil başta olmak üzere Dr.Ali AYDIN’a ve ekibimize çok teşekkür ederim. 22 kilo verdim kendimi zinde ve hayata bağlı hissediyorum.saygılar sunuyorum.

Bizde tüm hastalarımıza bizi tercih ettikleri için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

• TOPLU TÜP MİDE.JPG
  • TÜP MİDE TOPLU3.JPG